Forside

Du er altid OK!

Mental Sundhed

Jeg er optaget af at pege andre i retning af deres indre sundhed. Flere og flere oplever hverdagen som stresset, presset og kæmper måske med søvnløshed, angst, depression eller stress.

Jeg har selv været ramt af stress. Tanker kan fylde uendelig meget og man tror, man kan tænke sig frem til løsningerne. Hvis bare jeg får et andet job? Hvis bare de andre ville høre på, hvad jeg siger? Er jeg mon nu dygtig nok? Tanker, der kan fylde enormt meget i ens hoved. 

Undervejs i mit stressforløb blev jeg introduceret til en ny forståelse indenfor psykologien og det føltes helt rigtigt og så rigtigt at jeg er overbevist om, at jeg skal arbejde med denne forståelse og udbrede den til andre, som ringe i vandet, så det spredes til flere mennesker og så flere mennesker kan blive opmærksomme på, at vi alle er sunde. 

Kan jeg kurerer dig for stress, angst, depression eller overgangsalder,  nej men jeg kan pege i en anden retning, der kan hjælpe dig, så du oplever fred i sindet og dermed har et større overskud i hverdagen.

Du er mentalt sund altid. Dine tanker og den bevidsthed, som du tillægger dem, påvirker det, du føler.

Hvis dette vækker noget i dig, så tøv ikke med at tage kontakt til mig, så udforsker vi det sammen.

SRV Liv

Jeg er uddannet ergoterapeut i 2015 og 3P Practioner i 2024. Jeg har en videreuddannelse i Sensory Profile og er i gang med yderliger uddannelse indenfor sanseintegration. 

Mit hovedfokus er, at dit liv skal leves, som du ønsker det. At du må opleve en kontakt til din indre sundhed og få en større livsglæde. 

Jeg har erfaring med hjælpemidler til både voksne og børn, funktionsevnevurderinger og arbejdsmiljø.           

Vil du også ændre dit liv? Så tøv ikke med at kontakte mig for en helt uforpligtende samtale, om hvad jeg kan gøre for dig.

Ring til mig nu

40206442

Kontakt mig

Odensevej 725A 

5300 Kerteminde 

CVR nr. 44282550

© SRVliv Aps, 2023, Alle rights reserved

Cookies og privatlivspolitik

Følg mig