Forside

Har dit barn svært ved at falde i søvn eller at sove igennem hele natten? svært ved at lære at læse selvom det umiddelbart udvikler sig som andre børn? svært ved at koncentrere sig i længere tid og bliver urolig i kroppen? været faldet ned af sin stol i børnehaven eller skolen uden grund?

Har dit barn

svært ved at falde i søvn eller at sove igennem hele natten?
svært ved at lære at læse selvom det umiddelbart udvikler sig som andre børn?
svært ved at koncentrere sig i længere tid og bliver urolig i kroppen?
været faldet ned af sin stol i børnehaven eller skolen uden grund?

Sanser

Dit barn kan have en underudviklet sanseintegration, som kan trænes og gøre det lettere i hverdagen for dit barn.

Jeg tilbyder at lave en Sensory Profile, som er en undersøgelse af de sanseforstyrrelser, som dit barn evt. måtte have. Vi udfylder skemaet sammen og jeg analyserer det og skriver en rapport med forslag til øvelser og forandringer i hverdagen, som I selv kan lave. Rapporten kan også bruges til samarbejdet med skole eller børnehave, så dit barn kommer i trivsel og udvikler sig.

Til kommuner tilbyder jeg at udarbejde Sensory Profile i sager, hvor det kan være relevant for at hjælpe et barn videre i systemet.

Kontakt mig gerne for flere oplysninger og for en evt. aftale.

SRV Liv

Jeg er uddannet ergoterapeut i 2015 og 3P Practioner i 2024. Jeg har en videreuddannelse i Sensory Profile og er i gang med yderliger uddannelse indenfor sanseintegration. 

Mit hovedfokus er, at dit liv skal leves, som du ønsker det. At du må opleve en kontakt til din indre sundhed og få en større livsglæde. 

Jeg har erfaring med hjælpemidler til både voksne og børn, funktionsevnevurderinger og arbejdsmiljø.           

Vil du også ændre dit liv? Så tøv ikke med at kontakte mig for en helt uforpligtende samtale, om hvad jeg kan gøre for dig.

Ring til mig nu

40206442

Kontakt mig

Odensevej 725A 

5300 Kerteminde 

CVR nr. 44282550

© SRVliv Aps, 2023, Alle rights reserved

Cookies og privatlivspolitik

Følg mig